دستگاه جوش پلاستیک

جوش پلاستیک

جوش پلاستیک به فرآیند اتصال قطعات پلاستیکی به یکدیگر می گویند. زمانی که یک قطعه پلاستیکی میشکند و یا محل فصل مشترک دو قطعه پلاستیکی باز میشه، برای اتصال باید دو قطعه را به یکدیگر جوش داد. در روش سنتی با توری فلزی و حرارت دادن، دو قطعه را متصل می کنید. اما روش سنتی دارای محدودیت بوده و قادر به جوش هر قطعه ای نیست. از طرفی ظرافت و مقاومت کار نیز پایین است. اما با این دستگاه که انقلابی در زمینه اتصال قطعات پلاستیکی به وجود آورد، چسبندگی و مقاومت قطعه بسیار بالاتر می شود.

جوش پلاستیک با دستگاه

جوش پلاستیک با دستگاه جوش

کاربردهای جوش پلاستیک

1- از این روش می توان به عنوان مثال برای ترمیم قطعات داخل خودرو استفاده کرد. مثلا اگر پنل کولر یا قاب های روی درب های خودرو معیوب شود می توان با این روش ترمیم کرد و سپس با هیدروگرافیک طرح دلخواه شما را بر روی آن چاپ کرد. در سپر سازی و فلاپ های موتور که دچار ترک و شکستگی می شوند نیز قابل استفاده است.

2- در ترمیم مخازن پلاستیکی آب و… که دارای جنس ABS و PP هستند می توان با الکترود و جوش، درزها و ترک ها را برای رفع نشتی بر طرف کرد.

3- ترمیم شکستگی کلیه قطعات پلاستیکی با جنس ABS، PP، PC، و… که هرکدام باید با فیلر الکترود مخصوص خود ترمیم شود.

مراحل انجام کار

1- ابتدا دستگاه را روشن کنید تا دما به حدود 600 تا 700 درجه سانتی گراد برسد. مراقب انتقال حرارت باشید تا به خود آسیب نرسانید.

2- برای تراز کردن فصل مشترک دو قطعه می توان از گیره مخصوص دستگاه استفاده کرد. روش دیگر استفاده از همکارتان برای نگه داشتن دو قطعه است.

3- الکترود مورد نظر را بر روی قسمت معیوب بگیرید و لوله خروجی دستگاه را نزدیک الکترود کنید. بعد از گرم شدن و آب شدن الکترود، اجازه دهید ترک را پر کند.

4- در انتها با پاشیدن آب توسط آب پاش همانند روش سنتی بعد از خنک شدن شطح اتصال محکم می شود.

5- در انتها می توان برای زیبایی از فرز برای صاف کردن محل ترمیم استفاده کرد.

 

برای مشاهده بیشتر نمونه کارها می توانید به صفحه اینستاگرام ما وارد شوید:

detailing_amitis